Myanmar

Interieur Trend Natuurlijk Steen

Afgelopen maand brachten wij een bezoekje aan Ambiente interieur beurs in Frankfurt waar we veel leuke interieurtrends zagen, veel van deze waren een herhaling van M&O in Parijs. Eén trend die wij persoonlijk leuk vinden is de integratie van steen in het interieur.

Stenen Chinese lantaarn in de tuin

Natuurlijk steen wordt alsmaar populairder in interieurs, niet enkel uitsluitend voor tuin en terras. Naast de gebruikelijke houten meubelen zagen wij marmeren tafelbladen en bijzettafels terugkomen. Tussen de bloemschikkingen en kleine leeslampen stonden ook vele marmeren of ruwstenen decoraties.

Wit Boeddha hoofd met groene achtergrondStenen en houten Aziatische interieur decoraties

Deze trend richt zich vooral op de integere schoonheid van het steen. De natuurlijke, ruwe textuur van graniet, de prachtige aderen in marmer, glad gesteente in alle kleuren: alles kan dit jaar in je interieur. Het maakt niet uit of je interieur stijl modern, minimalistisch, elegant, landelijk of eclectisch is. Stenen decoratie en meubels passen in elke stijl.

 

Bij The Silk Road Collection kunt u vele stenen decoraties vinden: van glad geschuurde en kleurrijke Bi-discs tot oude, ruwe molenstenen en zware vijzels, of hardstenen Boeddha hoofden in verschillende groottes.

Warm rode en oranje Bi-schijven in verschillende groottes met kalligrafie kwastenKleine molenstenen op standaardKleine Boeddha hoofdjes op een Aziatische trayStenen vijzels als landelijke kaarsenhouders

In het oude China werden de Bi-discs van jade gemaakt en kregen een erg belangrijke symbolische waarde toegeschreven. Tegenwoordig worden deze discs van goedkope jade en zeepsteen gemaakt als decoratie. Een Bi-disc is een stenen disc met een rond gat in het midden en kan gegraveerd of gladgeschuurd zijn.

Grote groene Bi-schijven als interieur decoratie

Is een Bi-disc iets te kleurrijk, maar houdt u zo van die ronde vormen in woondecoraties? Dan kan een oude molensteen op een stevige stand prachtig staan in uw interieur! U kan ook een molensteen neerleggen of een ruwe vijzel gebruiken om een pracht van een kaarsenhouder te creëren!

Stenen zittende Boeddha geplaatst op oude molensteenDecoratieve stenen vijzel als kaarsenhouder

Boeddha beelden en hoofden zien we al een tijd in interieur decoratie, maar wij kijken altijd uit naar meer prachtige gezichten om aan onze collectie toe te voegen. Boeddhas blijven een kalme en relaxte sfeer in onze interieurs creëren en in stenen vorm kan de Boeddha zelfs in uw tuin deze fijne invloed uitoefenen!

Stenen staande Boeddha beeld in de tuin met Abhaya Mudra

Stenen staande Boeddha Abhaya Mudra

 

Volgende keer: Trend #3 Geweven Wereld

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, promoties en aanbiedingen.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email