CONTACT


Onze maatregelen omtrent COVID-19 

In verband met de huidige situatie willen we graag laten weten welke acties we ondernemen voor uw en onze veiligheid. Voor ons bij The Silk Road Collection betekent dat het volgende:

  • Wij ontvangen alle klanten in onze showroom en in ons magazijn enkel op afspraak! Wij zijn elke maandag tot vrijdag aan het werk van 10 tot 17 uur, maar de online catalogus is 24/7 bereikbaar!
  • Op ons magazijn zijn we hard aan het werk om alle pakketten te verwerken. Er wordt door het personeel gehouden aan de extra hygiëne voorschriften. Hierdoor kan het zijn dat jouw bestelling later geleverd kan worden dan normaal, maar wij zullen je hiervan op de hoogte houden!
  • Wanneer klanten, medewerkers en / of familieleden verkouden zijn of griepklachten hebben, vragen we hen thuis te blijven. Lijkt ons logisch, toch?
  • Iedereen van ons kantoor werkt zoveel mogelijk thuis, maar we zijn gewoon volledig telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je ook altijd mailen naar info@tradingpartners-silkroad.com of via WhatsApp een appje sturen naar +32 (0) 496 107 647. We helpen je graag!

 

Margret
+32 (0) 496 107 647

Sandra (niet op woensdag)
+32 (0) 475 26 43 98

Als u vragen heeft over artikelen op onze website, of andere informatie wenst, kunt u contact opnemen met ons. Geef ons gewoon een belletje of contacteer ons via het contactformulier. Wij streven ernaar om uw aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze nieuwe aanwinsten!

GOOGLE MAP 

Contactgegevens

email
Vragen en/of opmerkingen
NieuwsbriefNeeJa
Privacy agreement

Om uw rechten te kennen en uit te oefenen, met inbegrip van het intrekken van de toestemming voor het gebruik van de gegevens die door dit formulier zijn verzameld, kunt u ons Privacybeleid raadplegen.

Verificatiecode

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email