Ethnische & tribale juwelen


In onze collectie hebben wij etnische juwelen uit Afrika en China. De juwelen uit West Afrika zijn zware bronzen been- en armbanden, allemaal uniek en oud. Waar mogelijk hebben wij de herkomst van land en stam, aangeduid.

De Chinese juwelen komen vooral van de etnische stam Miao van bijna 9 miljoen mensen, zodat dit één van de grootste minderheidsgroeperingen zijn van China.  Ze zijn bedreven in handwerk, zoals borduurwerk, weefsels, papierknipsels, batik en het maken van juwelen. Vooral het Miao borduurwerk en zilveren juwelen zijn heel fijntjes en mooi gemaakt.

De grote verscheidenheid, de elegante patronen en het preciese vakmanschap zijn niet alleen een weergave van de kleurrijke wereld van de Miao, maar ook van hun spirituele leven.
Als u meer informatie over de Miao wilt weten, kijk dan op onze blog pagina.


 

 • Voeg aan selectie toe
   

  Ethnische Tibetaanse ketting

 • Voeg aan selectie toe
   

  Etnische verzilverde ketting

 • Voeg aan selectie toe
   

  Etnische verzilverde ketting

 

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email