ONZE FILOSOFIE


The Silk Road Collection wordt gedreven door een team met echte passies voor unieke interieur decoraties, het vinden van inspirerende objets d'art en het integreren van het verleden en kleurrijke tradities in ons dagelijks leven. Wanneer wij objecten selecteren, settings voorstellen of samenwerken met een klant, volgen wij deze filosofie:

"Inspiring Contemporary Living by the beauty of imperfection & Asian Timelessness"

 

Inspiring Contemporary Living

Onze visie is om al onze klanten, designers, interieur architecten en design & decoratie bedrijven te  inspireren met de unieke artikelen die wij vinden op onze sourcing trips. De schoonheid van deze artikelen, vergroot door de achtergrond verhalen en tradities van elk object, is het middelpunt van elk uniek interieur! Deze objecten hebben een verhaal te vertellen en eisen nu hun plaats op in hedendaagse interieurs.

Beauty of Imperfection

Niets blijft bestaan, niets is af, en niets is perfect. - Japanse Wabi Sabi esthetiek

Veel objecten in onze collectie zijn getekend door de tijd, maar hun aantrekkelijk groeit met elke additionele imperfectie: verweerde oppervlaktes, sporen van verf, door veelvuldig gebruik gladgestreken uiteindes, oneven patina’s, handgemaakte objecten,… Al deze imperfecties ontstaan door tijd en handwerk dragen bij aan de algehele charme van een object. Wij focussen ons op het sourcen van objecten met de schoonheid van imperfectie zónder de kwaliteit uit het oog te verliezen!

wabi sabi potje met bloem op oude houten verweerde tafel twee oude imperfect potten met bloem op oude houten tafel

Beauty of Asian Timelessness

Het continent Azië is een bron van ontelbare rijke culturen en tardities die ons tot vandaag de dag blijven inspireren! De prachtige patina van een antiek Chinees kabinet is een echte blikvanger. Een tweeduizend jaar oude wijnpot past nu perfect in een modern interieur. Een verweerd objet d'art geeft charme aan een minimalistisch interieur. De tegenstelling van antieke elegantie met hedendaags design creëert een unieke atmosfeer!  Wij combineren oud met nieuw, soberheid met kleur, details met minimalisme, en Oost met West.

Ons doel is om de bron van inspiratie en nieuwsgierigheid te zijn voor designers, artiesten en architecten met onze unieke collectie. Ontdek nu de schoonheid van imperfectie en Aziatisch tijdloosheid op onze online catalogus of in onze showroom/magazijn!


Foto's van Oberoi Beach Resort Al Zorah

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email