Wie zijn Wij?


In 2004 richtte Margret Ressang The Silk Road Collection op vanwege haar fascinatie met het Verre Oosten, en sindsdien is de collectie sterk gegroeid en diverser geworden. The Silk Road Collection bestaat nu uit een geweldig team van mensen die allemaal gepassioneerd zijn met mooi antiek en serene interieur decoratie.

Dit betekent dat wij de grootste zorg besteden aan de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook bij het begin: ons netwerk en contacten in Azië. 

Wij bezoeken regelmatig onze contacten en combineren deze trips met het zoeken naar nieuwe schatten en locale tradities in (voor ons) nieuwe gebieden. Een eerlijke nieuwsgierigheid voor cultuur en tradities levert ons geweldige verhalen op over onze producten die wij graag doorgeven aan onze klanten. Enthousiasme en een nieuwe kijk op een object worden aangewakkerd door al die interessante verhalen achter een product!

Onze collectie heeft een verweerde look, met warme en harmonieuze kleuren, een Aziatische tijdloosheid, en een charme van je-ne-sais-quoi. Wij hebben antiquiteiten, authentieke objecten of nieuw gemaakte producten. Naast de aankoop van prachtige lang-lopende producten en onderscheidende blikvangers, helpen wij onze klanten met product-sourcing via ons vertrouwde netwerk in Azië.  We helpen design agencies met productie van hun eigen design en interieur architecten met sourcing en productie van allerlei soorten meubels en decoraties.

Wij staan bekend om onze goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij maken geen consessies op kwaliteit en vragen eerlijke prijzen die blijk geven van het werk van de aankoper en restaurateur en transport.

Ons laatste puntje, en zeker een belangrijk puntje, is dat wij trots zijn op onze geweldige en attente persoonlijke service. Wij doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Enkel als u tevreden bent, zijn wij dat ook!

 

 

Margret Ressang

Sandra Mommen


 

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email