Projecten

Regelmatig worden wij gevraagd om te adviseren in de combinatie van onze artikelen met een bestaand interieur. Om de verlangens met de mogelijkheden te matchen, is het vaak nodig om een afspraak ter plaatse te maken. Voor kleinere opstellingen kunnen we vaak ook adviseren op basis van een foto. Wij zijn graag bereid om de mogelijkheden met u persoonlijk bespreken.

De volgende foto's zijn wat voorbeelden van kleinere en grotere projecten die wij hebben helpen realiseren.


 • Design Ontmoetingscentrum Meilleure-En-Plus

  Concept Showroom Fotografie interieur Peter Vispoel Meilleure-En-Plus, Knokke-Heist

  Lees meer

 • Interieurdecoratie in Michelin restaurant Remise Bonn

  Interieurdecoratie in Michelin restaurant Remise Bonn

  The Silk Road hielp bistro Remise uit Bonn, Duitsland met het decoreren van hun stijlvolle interieur. Het prachtige resultaat ziet u hieronder in het filmpje.  

  Lees meer

 • Interieur Vietnamees Restaurant in Rotterdam

  Lees meer

 • Zet de bloemetjes buiten!

  Zet de bloemetjes buiten!

  De lente is eindelijk hier ! Nu de zon steeds meer tevoorschijn komt, wordt het tijd om onze aandacht te richten buitenshuis op de inrichting en decoratie van onze tuinen en terrassen. Her en der verschijnt de bloesem, maar nog niet alle nieuwe blaadjes zijn al uitgekomen. Wij besloten om bloemen te planten zodat we alvast in de vrolijke zomersfeer terecht komen ! Sommige tuinen hebben niet veel plek om elke lente nieuwe bloemen te planten, maar op een terras is meestal wel (...)

  Lees meer

 • Decoratie van een villatuin in Noord-Antwerpen

  Lees meer

 • Chique en rustig

  Weelderige gordijnen en behang, maar door het sobere bankje geeft het toch een rustige aanblik.

  Lees meer

 • Project TV kamer

  Hieronder vindt u enkele fotos van onze realisatie voor een TV kamer. Deze kamer fungeert tevens als familiekamer met persoonlijke foto's en decoraties, en schilderijen die al lang familiebezit zijn.

  Een felle blauw-turquoise kleur voor de kussens en stoel, zorgen samen met aardse kleuren in Taupe en Crème voor een fris maar rustig effect. De maten van de lange en diepe zitbank, samen met de stoel zijn custom-made naar de wens van de klant. De bekleding is (...)

  Lees meer

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, promoties en aanbiedingen.email