Projecten

Inkopen - Wereldwijde levering

Wij worden vaak gecontacteerd voor het zoeken en inkopen van unieke decoraties en antieke meubulair voor (klein- en grootschalige) projecten. Samen met de architect, interieur ontwerper of het design bureau gaan wij op zoek naar deze unieke objecten, potten en meubels die vaak de blikkenvanger of de finishing touch zijn in een project. Afhankelijk van de samenwerking selecteren en leveren wij direct vanuit onze collectie in ons Belgisch magazijn of kopen wij direct in via ons kantoor in Beijing of onze contacten in Azië. Wij kunnen direct paletten of containers leveren aan onze klanten of naar ons Belgisch magazijn.

Om te kijken of wij de juiste leverancier zijn voor uw projecten, ideëen of winkel, kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij vinden het ook enorm leuk om mogelijkheden tot samenwerking in persoon met u te bespreken!


 • Villa in Ibiza

  Lees meer

 • Gairnshiel Lodge - Schotland

    Gairnshiel Lodge, een voormalige jachthuis waar koningin Victoria ooit gebruikt van heeft gemaakt, is sinds enige tijd omgetoverd tot een luxueuze retraite voor grote groepen. De loge ligt in het midden van de Schotse Hooglanden waardoor het nog altijd de nostalgische en avontuurlijke atmosfeer uitstraalt die je verwacht te vinden in het ruige Schotland! Het ontwerp legt nadruk op een omgeving die rust uitstraalt en tegelijkertijd je zintuigen prikkelt - met behulp van (...)

  Lees meer

 • Oberoi Beach Resort, Al Zorah - Dubai

      Oberoi Beach Resort Al Zorah is één van de nieuwste luxe resorts in Dubai. Het resort staat op een prachtige locatie naast het strand, het straalt een ultra gesophisticeerde design uit en het interieur wordt geaccentueert met prachtige meubels en antieke decoraties van The Silk Road Collection! The Silk Road Collection heeft prachtige antieke potten, decoraties en uniek accent meubulair direct ingekocht vanuit China - voor die unieke mix van (...)

  Lees meer

 • Design Ontmoetingscentrum Meilleure-En-Plus

  Concept Showroom Fotografie interieur Peter Vispoel Meilleure-En-Plus, Knokke-Heist

  Lees meer

 • Michelin restaurant: Remise Bonn

  Michelin restaurant: Remise Bonn

  The Silk Road hielp bistro Remise uit Bonn, Duitsland met het decoreren van hun stijlvolle interieur. Het prachtige resultaat ziet u hieronder in het filmpje.      

  Lees meer

 • Interieur Vietnamees Restaurant in Rotterdam

  Lees meer

 • Zet de bloemetjes buiten!

  Zet de bloemetjes buiten!

  De lente is eindelijk hier ! Nu de zon steeds meer tevoorschijn komt, wordt het tijd om onze aandacht te richten buitenshuis op de inrichting en decoratie van onze tuinen en terrassen. Her en der verschijnt de bloesem, maar nog niet alle nieuwe blaadjes zijn al uitgekomen. Wij besloten om bloemen te planten zodat we alvast in de vrolijke zomersfeer terecht komen ! Sommige tuinen hebben niet veel plek om elke lente nieuwe bloemen te planten, maar op een terras is meestal wel plek voor (...)

  Lees meer

 • Decoratie van een villatuin in Noord-Antwerpen

  Lees meer

 • Chique en rustig

  Weelderige gordijnen en behang, maar door het sobere bankje geeft het toch een rustige aanblik.

  Lees meer

 • Project TV kamer

  Hieronder vindt u enkele fotos van onze realisatie voor een TV kamer. Deze kamer fungeert tevens als familiekamer met persoonlijke foto's en decoraties, en schilderijen die al lang familiebezit zijn.

  Een felle blauw-turquoise kleur voor de kussens en stoel, zorgen samen met aardse kleuren in Taupe en Crème voor een fris maar rustig effect. De maten van de lange en diepe zitbank, samen met de stoel zijn custom-made naar de wens van de klant. De bekleding is (...)

  Lees meer

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Door in te schrijven ga je akkoord met ons Privacybeleid.email