Trading Partners International BVBA is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.tradingpartners-silkroad.com
Sluizenstraat 105
Unit 3
B-2900 Schoten (Antwerpen)
Belgium
+32 (0)496 107 647

Persoonsgegevens die wij verwerken

Trading Partners International BVBA verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Trading Partners International BVBA verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Trading Partners International BVBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Trading Partners International BVBA verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Trading Partners International BVBA blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Trading Partners International BVBA maakt gebruik van volgende derden voor het verwerken van gegevens:

  • Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de site gebruiken - u kunt meer lezen over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt hier: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ . Je kan Google Analytics ook uit zetten. Zie deze link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

  • MailChimp als ons marketing automatiseringsplatform. Door u te abonneren op onze nieuwsbrief erkent u dat de informatie die u verstrekt zal worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacy Policy en Terms.

  • SendCloud als onze verzendpartner. Om de verzending van uw pakket correct af te handelen, delen wij uw naam, adres en eventueel telefoonnummer en e-mail met hen en de gekozen logistieke partner - ofwel bPost, TNT, Dachser, DPD of UPS, afhankelijk van de pakketspecificaties en het land van bestemming.

Ten slotte kunnen we uw Persoonlijke Gegevens ook delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om op andere wijze onze rechten te beschermen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Trading Partners International BVBA gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

De volgende cookies of cookie-types worden gebruikt bij het gebruiken van onze website:

  • tps_cookies:

    • Type: true/false
    • Functie: cookies acceptatie
    • Geldig: 1 jaar
  • tps_newsletter:

    • Type: true/false
    • Functie: weergeven nieuwsbrief-popup
    • Geldig: huidige sessie
  • tps_visitor:

    • Type: encrypted array
    • Functie: interne tracking, functionaliteit en gebruik optimaliseren
    • Geldig: 1 jaar

Cookies van OVH (de host):

  • 240plan

    • Type: string
    • Functie: zorgt ervoor dat een gebruiker telkens op dezelfde server terechtkomt die deze site host
    • Geldig: persistent
  • 240planBAK

    • Een oudere versie (backup) van ‘240plan’

ShareThis

Google Analytics:


Verder worden functionele cookies van Airtable gebruikt op https://www.tradingpartners-silkroad.com/catalogus-login om het gebruik van de online catalogus te realiseren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Trading Partners International BVBA en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@tradingpartners-silkroad.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Trading Partners International BVBA wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

BE: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

NL: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Trading Partners International BVBA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@tradingpartners-silkroad.com

Tradingpartners-silkroad.com maakt gebruik van cookies om de bezoekervaringen van bezoekers te verbeteren. We houden geen persoonlijke gegevens bij of delen onze informatie niet met andere services. Door verder te gaan met uw navigatie, accepteert u dit gebruik.

Ik accepteer

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, promoties en aanbiedingen.



email